fw-1

Faqe Interneti Fillestare 199 EUR

Te gjitha opsionet e perfshira

fw-1

Faqe Interneti Profesionale 399 EUR

Te gjitha opsionet e perfshira

fw-1

FAQE INTERNETI BIZNESI 299 EUR

Te gjitha opsionet e perfshira

 
 
 Gjuhet e Programimit

Përvoja jonë në programim bazohet në gjuhët bashkëkohore të programimit: Html, Php, Css, Javascript, Ajax, Flash, MySQL.

CMS & SEO

Stafi ynë ka përvojë të konsiderueshme në google advertising dhe Search Engine Optimisation në (CMS) open source si Joomla, WORDPRESS , Drupal, etj.

Marketing Social

Stafi ynë ka përvojë të konsiderueshme në google advertising , Facebook, Yahoo, Bing etj.


Pa klientet tane, puna jone nuk ka kuptim!

faqe-Interneti-per-Biznese-ne-Tirane-Durres-Shqiperi

 

Web APP and Mobile APP
1 Faqe Interneti 2 Dizajn “Responsive” 3 Marketing Viral 3 Targetim Lokal 4 Facebook & Google Marketing. Faqe Interneti dhe Programime & Aplikacione Mobile ne Tirane, Durres, Elbasan, Fier dhe ne gjithe Shqiperi

Faqe Interneti Profesionale 399 euro
Shërbimet tona për faqe të internetit sipas standardeve më të larta dhe teknologjive me te fundit, ofrohen për korporata, biznese komerciale, organizata të mesme e të vogla, si dhe për individë të ndryshëm.
Faqe Interneti Biznesi 299 euro
Shërbimet tona për faqe të internetit sipas standardeve më të larta dhe teknologjive me te fundit, ofrohen për korporata, biznese komerciale, organizata të mesme e të vogla, si dhe për individë të ndryshëm.
Faqe Interneti Fillestare 199 euro
Shërbimet tona për faqe të internetit sipas standardeve më të larta dhe teknologjive me te fundit, ofrohen për korporata, biznese komerciale, organizata të mesme e të vogla, si dhe për individë të ndryshëm.

October 15, 2017
Karburanti: Diezel Ngjyra…..: blu e hapur Kamjo……: automatik Ftohja……: Klima Fuqia KW..: 110 KM……….: 170000
August 18, 2016
Pronarët e bizneseve të vogla dhe individe i kushtojne rendesi punës në bizneset e tyre. Ata e bëjnë atë jo vetëm për shkak se ata…

Read more

February 7, 2014
Studio Faqe Interneti krijon faqe interneti mjaft terheqese dhe aplikacione qe punojne realisht ne avantazhin tuaj. Kjo nuk eshte magji – eshte thjesht puna e…

Read more


Telefono tani + 355666180764  ose dergo email tek faqeinternet@gmail.com