Faqe interneti – Paketa baze

Faqe Interneti

Kjo eshte paketa baze. Qellimi i saj eshte t’u vije ne ndihme klienteve te cilet duan dicka te shpejte dhe me pakshpenzime. Kjo pakete perfshin panelin e administrimit i cili eshte mjaft i nevojshem nese faqja do administrohet nga ju.

 1. Regjistrimin e 1 domain (.com, .org, .net, .al etj)
 2. Krijim i modelit sipas deshires se klientit
 3. Websit Dinamik i bazuar ne CMS (Content Managment System)
 4. Sistem i thjeshte per t’u perdorur dhe per t’u axhornuar
 5. 5 – 10 Faqe Webi
 6. Web Space: 5 GB (Rreth 100.000 Foto)
 7. Trafik: unlimited
 8. Menu me shume nivele
 9. 5 Adresa e-maili account POP3, IMAP, webmail
 10. Faqe multimediale me foto, video
 11. Forme kontakti (Mund te dergosh e-mail direkt nga Site)
 12. XHTML, CSS, Javascript, Flash

 

Mirembajtje dhe suport teknik

 1. Ngarkim ne Host
 2. Konfigurim Hosti & Domaini
 3. Mirembajtje e Faqes se Internetit
 4. Trajnim mbi perdorimin e CMS-se (per perditesimin e artikujve nga vete porositesi)
 5. Suport teknik ne rast problemesh
 6. Update 1 here ne muaj

download (8)