Zhvillimi dhe dizajnimi i faqeve te Internetit(Hostim +Domain+Seo+Marketing) Faqja e internetit pa asnjë dyshim është pasqyra e vërtetë e biznesit tuaj.Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj, na kontakto që të flasim për këtë. Nëse e ke një faqe, por, për çfarëdo arsyeje nuk je i kënaqur, na kontakto që të kujdesemi ne për faqen tuaj. Qëllimi ynë kryesor për ty si klient është krijimi i një web-faqeje profesionale, praktike dhe lehtësisht të përdorshme nga klientët tuaj aktual dhe ata potencial, si dhe paraqitja e qartë e mesazhit tuaj drejtuar vizitorëve.Faqe Interneti është nje kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve profesionale për web dizajnim dhe zhvillim të faqeve të internetit.Jemi më të mirët dhe më të lirët, nëse gjen më mirë dhe më lirë, ne ta bëjmë një faqe pa para. “Fillestare” 199 € “Biznes” 299 € “Profesionale” 399 € Shërbimet tona për faqe të internetit sipas standardeve më të larta dhe teknologjive me te fundit, ofrohen për korporata, biznese komerciale, organizata të mesme e të vogla, si dhe për individë të ndryshëm. Faqe Interneti është gjithashtu në gjendje të ofrojë Optimizimin ne motoret e kerkimit, statistika te ndryshme mbi vizitoret ne faqen tuaj dhe marketing ne rrjetet sociale facebook, twitter.Kurrë mos hezito të na kontaktosh për të marrë një ofertë nga ne.

Mireserdhet ne Studio Faqe Interneti.Ju faleminderit qe na vizituat!

Kreativiteti eshte gjuha jone e nenes. Kur kjo shprehet me ane te teknologjise, rezultati eshte elegant dhe i shkelqyer. Anatomia e korporates ka veshet per te degjuar nevojat tuaja, mendjen per te zbatuar dhe shpirtin per te sjelle endrrat tuaja.

SEO

Stafi ynë ka përvojë të konsiderueshme në google advertising dhe Search Engine Optimisation në (CMS) open source si Joomla,

Html, Php, Css

Përvoja jonë në programim bazohet në gjuhët bashkëkohore të programimit: Html, Php, Css, Javascript, Ajax, Flash, MySQL

Projekte

Realizimi i faqeve të internetit për bizneset, faqe statike ose dinamike, grafike tërheqëse në bazë të aktivitetit tuaj, duke respektuar kriteret e përdorimit dhe të hapjes së faqeve.

Ecommerce Online Shop

Ndertime Android Java Aplikacion, Iphone aplikacion, programime, Bulk Sms, Bulk Email, ERP, CRM, Networking solution.

Html, Php, Css

Përvoja jonë në programim bazohet në gjuhët bashkëkohore të programimit: Html, Php, Css, Javascript, Ajax, Flash, MySQL

Social Media 0
Coding 0
PR & Marketing 0

Cfare thone klientet tane

Ketu jane disa nga pershtypjet e tyre ne lidhje me studio Faqe Interneti

qodef-team-image
Developer
Dritan Dida
qodef-team-image
Graphic Designer
Vasillaq Qirjakopullos
qodef-team-image
Accountant
Dhurata Didi
qodef-team-image
Engineer
Bernd Kohler

German

Projects

Etapat ne cilen kalon nje projekt

Sketch

Design

Test

Develop

Studio Faqe Interneti lajme dhe njoftime

Idete e tuaja ne i sjellim ne realitet ndermjet teknologjive moderne Web Aplikacion, Desktop aplikacion, Sofware dhe app mobile android dhe iphone

Programim - Website - Software - CRM - ERP - Network

Studio Faqe Interneti ka ofruar zgjidhje serioze dhe te besueshme per organizatat e te gjitha madhesive dhe strategjive. Permes sherbimeve praktike Studio Faqe Interneti ka zhvilluar kompetenca te vecanta ne siguri, perdorueshmeri, produktivitet, per te siguruar  klientet  ne zgjedhjen e tyre. Pervec faqeve te internetit  te nje cilesie te larte 

Porosit tani

  Na kontaktoni per bashkepunim.

  Kushdo qe ka ose po planifikon te kete nje biznes, duhet te mendoje per nje website te dizenjuar mire dhe ne menyre profesionale. Arsya kryesore per ta pasur faqen tuaj ne internet eshte se ajo qendron e hapur per klientet 24 ore ne dite, 365 dite ne vit, si dhe vizitohet nga cdo cep i botes, nga Amerika deri ne Kine!

  Tirana Office

  prane pallatit Egi 5.1, 1001, Tirane

  Email: faqeinternet@gmail.com

  Phone: +355 (0) 697963072

  Paderborn Office

  Hause 5.1, 33098, Paderborn, Germany

  Email: faqeinternet@gmail.com

  Phone: +49  17674855371 Whats & Viber