Zhvillimi dhe dizajnimi i faqeve te Internetit(Hostim +Domain+Seo+Marketing) Faqja e internetit pa asnjë dyshim është pasqyra e vërtetë e biznesit tuaj.Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj, na kontakto që të flasim për këtë. Nëse e ke një faqe, por, për çfarëdo arsyeje nuk je i kënaqur, na kontakto që të kujdesemi ne për faqen tuaj. Qëllimi ynë kryesor për ty si klient është krijimi i një web-faqeje profesionale, praktike dhe lehtësisht të përdorshme nga klientët tuaj aktual dhe ata potencial, si dhe paraqitja e qartë e mesazhit tuaj drejtuar vizitorëve.Faqe Interneti është nje kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve profesionale për web dizajnim dhe zhvillim të faqeve të internetit.Jemi më të mirët dhe më të lirët, nëse gjen më mirë dhe më lirë, ne ta bëjmë një faqe pa para. “Fillestare” 199 € “Biznes” 299 € “Profesionale” 399 € Shërbimet tona për faqe të internetit sipas standardeve më të larta dhe teknologjive me te fundit, ofrohen për korporata, biznese komerciale, organizata të mesme e të vogla, si dhe për individë të ndryshëm. Faqe Interneti është gjithashtu në gjendje të ofrojë Optimizimin ne motoret e kerkimit, statistika te ndryshme mbi vizitoret ne faqen tuaj dhe marketing ne rrjetet sociale facebook, twitter.Kurrë mos hezito të na kontaktosh për të marrë një ofertë nga ne.

Zhvillimi i faqeve te Internetit

Zhvillimi dhe dizenjimi i faqeve të Internetit (Hostim+Domain+Seo+Marketing)

 Faqja e internetit është pasqyra e vërtetë e biznesit tuaj!

Ju mund të promovoni dhe të bëni të njohur më gjerësisht biznesin tuaj me anë të një faqeje interneti. Kompania Faqe Interneti ju ofron mundësinë e ndërtimit të faqes së internetit për kompaninë / biznesin tuaj me çmimet më të mira krahasuar me kompanitë e tjera që ofrojnë këtë shërbim. Nëse tashmë nuk e keni një faqe interneti për biznesin tuaj, na kontaktoni që të flasim për këtë. Nëse e keni një faqe, por, për çfarëdo arsyeje nuk jeni i kënaqur, na kontaktoni që të kujdesemi ne për faqen tuaj.

Qëllimi ynë kryesor për ju si klient është krijimi i një web-faqeje profesionale, praktike dhe lehtësisht të përdorshme nga klientët tuaj aktualë dhe ata potencialë, si dhe paraqitja e qartë e mesazhit tuaj drejtuar vizitorëve.

Jemi më të mirët dhe më të lirët, nëse gjeni më mirë dhe më lirë, ne jua bëjmë një faqe pa para.

 

Më poshtë po ju paraqesim në mënyrë të detajuar ofertat tona:

 

“Fillestare” 199 €

                            “Biznes” 299 €

                                                    “Profesionale” 399 €

 

Shërbimet tona për faqe të internetit sipas standardeve më të larta dhe teknologjive më të fundit, ofrohen për koorporata, biznese komerciale, organizata të mesme e të vogla, si dhe për individë të ndryshëm.

Faqe Interneti është gjithashtu në gjendje të ofrojë Optimizimin në motorët e kërkimit, statistika të ndryshme mbi vizitorët në faqen tuaj dhe marketing në rrjetet sociale: Facebook, Twitter.

Kurrë mos hezito të na kontaktosh për të marrë një ofertë nga ne.

Bashkepuntorët që sjellin faqe interneti do shpërblehen me 30 Euro+perqindje(%)

Disa nga punimet e Kompanisë Faqe Interneti:

http://www.urbangeco.com/ kompani qe prodhon lende bituminoze per rruget

http://www.eurolajme.com/ gazeta informative

http://www.fshp.al/federata shqiptare e peshengritjes

http://www.wifinet-al.com/ faqe isp

http://www.kristal.edu.al/web/ faqe universiteti

http://www.albranking.com/web/ agjensia publike e arsimit te larte

 

Me respekt,

Stafi i Kompanisë Faqe Interneti

Mobile: 0696505090

E-mail: ildacuni@yahoo.com

Web: www.webcreation-london.co.uk

 www.faqewebi.trip-hostels.com