Zhvillimi dhe dizajnimi i faqeve te Internetit(Hostim +Domain+Seo+Marketing) Faqja e internetit pa asnjë dyshim është pasqyra e vërtetë e biznesit tuaj.Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj, na kontakto që të flasim për këtë. Nëse e ke një faqe, por, për çfarëdo arsyeje nuk je i kënaqur, na kontakto që të kujdesemi ne për faqen tuaj. Qëllimi ynë kryesor për ty si klient është krijimi i një web-faqeje profesionale, praktike dhe lehtësisht të përdorshme nga klientët tuaj aktual dhe ata potencial, si dhe paraqitja e qartë e mesazhit tuaj drejtuar vizitorëve.Faqe Interneti është nje kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve profesionale për web dizajnim dhe zhvillim të faqeve të internetit.Jemi më të mirët dhe më të lirët, nëse gjen më mirë dhe më lirë, ne ta bëjmë një faqe pa para. “Fillestare” 199 € “Biznes” 299 € “Profesionale” 399 € Shërbimet tona për faqe të internetit sipas standardeve më të larta dhe teknologjive me te fundit, ofrohen për korporata, biznese komerciale, organizata të mesme e të vogla, si dhe për individë të ndryshëm. Faqe Interneti është gjithashtu në gjendje të ofrojë Optimizimin ne motoret e kerkimit, statistika te ndryshme mbi vizitoret ne faqen tuaj dhe marketing ne rrjetet sociale facebook, twitter.Kurrë mos hezito të na kontaktosh për të marrë një ofertë nga ne.

Detyra Kursi, Projekte, Diploma, Programime Informatike

Informatika dhe Teknologjia jane jo vetem nje domosdoshmeri e jetes sone te perditshme, por prej tyre perftojme shume kenaqesi. Qendra jone ofron asistence dhe zgjidhjen e detyrave te kursit, ne lendet e Informatikes dhe Inxhinierise Informatike. Ju ofrojme zgjidhje te shpejte dhe mjaft profesionale te detyrave dhe projekteve te kursit ne: Programim ne web, Database, PHP, HTML, My SQL ne projektet e kursit me CMS: Jomla, WordPress dhe Drupal si dhe ne gjuhet e programimit: Java dhe C.
Ofrojme asistence ne punimin e diplomave Bachelor dhe Master per deget Informatike, Inxhinieri Informatike dhe Inxhinieri Mekatronike.

Me respekt,
Studio Faqe Interneti
E-mail: faqeinternet@gmail.com
Web:
www.faqeinternet.al 
www.faqewebi.trip-hostels.com
www.shtepiaelibritshqip.com