Zhvillimi dhe dizajnimi i faqeve te Internetit(Hostim +Domain+Seo+Marketing) Faqja e internetit pa asnjë dyshim është pasqyra e vërtetë e biznesit tuaj.Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj, na kontakto që të flasim për këtë. Nëse e ke një faqe, por, për çfarëdo arsyeje nuk je i kënaqur, na kontakto që të kujdesemi ne për faqen tuaj. Qëllimi ynë kryesor për ty si klient është krijimi i një web-faqeje profesionale, praktike dhe lehtësisht të përdorshme nga klientët tuaj aktual dhe ata potencial, si dhe paraqitja e qartë e mesazhit tuaj drejtuar vizitorëve.Faqe Interneti është nje kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve profesionale për web dizajnim dhe zhvillim të faqeve të internetit.Jemi më të mirët dhe më të lirët, nëse gjen më mirë dhe më lirë, ne ta bëjmë një faqe pa para. “Fillestare” 199 € “Biznes” 299 € “Profesionale” 399 € Shërbimet tona për faqe të internetit sipas standardeve më të larta dhe teknologjive me te fundit, ofrohen për korporata, biznese komerciale, organizata të mesme e të vogla, si dhe për individë të ndryshëm. Faqe Interneti është gjithashtu në gjendje të ofrojë Optimizimin ne motoret e kerkimit, statistika te ndryshme mbi vizitoret ne faqen tuaj dhe marketing ne rrjetet sociale facebook, twitter.Kurrë mos hezito të na kontaktosh për të marrë një ofertë nga ne.

Dizenjimi dhe Ndertim Faqe Interneti

Kushdo qe ka ose po planifikon te kete nje biznes, duhet te mendoje per nje website te dizenjuar mire dhe ne menyre profesionale. Arsya kryesore per ta pasur faqen tuaj ne internet eshte se ajo qendron e hapur per klientet 24 ore ne dite, 365 dite ne vit, si dhe vizitohet nga cdo cep i botes, nga Amerika deri ne Kine!

Faqa e internetit mund tju sherbeje si perfaqesues qe i pergjigjet te gjitha pyetjeve ne lidhje me biznesin tuaj, ofron sherbim per klientin edhe kur zyra juaj eshte e mbyllur, naten, ne fundjave apo kur ju jeni me pushime, dhe shet produktet apo sherbimet tuaja per ju.

Faqja ne internet eshte nje vegel shume e fuqishme dhe pa shpenzime per marketingun dhe reklamimin e biznesit si dhe ju mundeson zgjerimin e tregut ne zona te largeta dhe jashte qytetit dhe shtetit. Ndryshe nga broshurat e printuara, ne website mund te besh ndryshime ne cdo kohe pa kosto shtese!

Studio Faqe Interneti  krijon website unike, faqe profesionale, qe ju mundeson ju te arrini qellimet dhe objektivat qe keni per prezencen online, qofte si biznes apo per qellime personale. Ne mundesojme nje website profesional, efektiv ne promovimin e produkteve dhe sherbimeve tuaja tek klientela e synuar.

Nje nga qellimet tona eshte webi te jete nje eksperience e kendeshme per ju, dhe me kosto te perballueshme lehtesisht.

Sa kushton nje faqe interneti? Kliko ketu per te pyetur!

 

faqe_interneti_institucionale