Zhvillimi dhe dizajnimi i faqeve te Internetit(Hostim +Domain+Seo+Marketing) Faqja e internetit pa asnjë dyshim është pasqyra e vërtetë e biznesit tuaj.Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj, na kontakto që të flasim për këtë. Nëse e ke një faqe, por, për çfarëdo arsyeje nuk je i kënaqur, na kontakto që të kujdesemi ne për faqen tuaj. Qëllimi ynë kryesor për ty si klient është krijimi i një web-faqeje profesionale, praktike dhe lehtësisht të përdorshme nga klientët tuaj aktual dhe ata potencial, si dhe paraqitja e qartë e mesazhit tuaj drejtuar vizitorëve.Faqe Interneti është nje kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve profesionale për web dizajnim dhe zhvillim të faqeve të internetit.Jemi më të mirët dhe më të lirët, nëse gjen më mirë dhe më lirë, ne ta bëjmë një faqe pa para. “Fillestare” 199 € “Biznes” 299 € “Profesionale” 399 € Shërbimet tona për faqe të internetit sipas standardeve më të larta dhe teknologjive me te fundit, ofrohen për korporata, biznese komerciale, organizata të mesme e të vogla, si dhe për individë të ndryshëm. Faqe Interneti është gjithashtu në gjendje të ofrojë Optimizimin ne motoret e kerkimit, statistika te ndryshme mbi vizitoret ne faqen tuaj dhe marketing ne rrjetet sociale facebook, twitter.Kurrë mos hezito të na kontaktosh për të marrë një ofertë nga ne.

Ebay-Njoftime.al

Prezantim KLIKO KETU

Pamje e pergjithshme mbi funksionalitet e Ebay-Njoftime.al

 • Faqe Home
 • Njoftime Top me funksion Rotacioni
 • Njoftime Top Informacion is shkurter
 • Njoftim i ri shfaqet me nje njoftim tabele.
 • Fusha kategori (4 nenenivele)
 • Fshine dhe ndertone kategori
 • Ndarje ne rrjete sociale “Twitter, Facebook, G+”
 • Perdoruesi shikon njoftime qe ka vizituar me pare.
 • Linqe Partnere ne fund
 • Nenfaqe ne fund
 • System banerash me kohe te caktuar(administrohen vetem nga admin)
 • Logimi dhe regjistrimi
 • Harrimi Passwordit
 • Testimi I fortesise se passworditPasswort Stärke Tester
 • Regjistrimi me email HTML Template
 • Login ndermjet FB
 • Support Modul
 • Komunikim me ndermjet kontakti dhe I dergon email njoftuesit.
 • Modul per sistemi mesazhesh brenda ebay-njoftime.al
 • Optimizim SEO (SEO-Links, Alt Tags, Titles, H1 & H2 Tags)
 • Sherbimi postar me paketa tabela
 • Gjurmimi postar per paketa DHL, FEDEX, DPD, HERMEX, UPS, TNT, GLS

Pamje e funksionaliteteve te njoftimeve.

 • Foto, Pershkrim , Detaje, Detaje shtese , Video, Info e vacante per firmat
 • Shto tek lista e kujteses
 • Kontakto ofertuesi ndermjet forms online
 • Harta e Google duke gjetur rrugen drejt biznesit
 • Vendodhja, Telefon, Standort, Telefon, Buttoni thirr, nr I njoftimit, Data e regjistrimit te njoftimit.
 • Regjisro njoftime.
 • Printo njoftimin( ne dritare te re qe hapet me popup)
 • Te gjitha njoftimet e ofruesit.
 • Ndaje me rrejtet Social ( Facebook, Twitter, Google Plus )
 • Weitere Details
  • Standard Anzeigen
 • Kostot e sherbmit te paketave dhe gjurmimi I tyre
 • Pagesa me PayPal
 • Njoftime makinash
 • Data e daljes nga fabrika, Kilometrazhi, Lloji I karburantit, Marshi, Gjendje, Fuqia
 • Njoftime Imobiliare
 • Dhoma me siperfaqe m², me kuzhine, Qilar, Balkon, Kopesht
 • Te dhenat per qerane: Dritan, Kosto shtese, Kosto ngrohje, Provizion, Provision per qeramarresin

Funksionalitete te krijimit te njoftimit te ri.

 • Zgjedhje e kategorise
 • Nje kategori kryesore dhe 3 nenkategori te zgjedhshme.
 • Tipi i njoftimeve : Ofroj Kerkoje, Privat, BiznesTitel der Anzeige
 • Cmimi ( Cmim Fiks, I diskutueshem, Me pyetje )
 • Kodi postar dhe vendodhje
 • Rruga dhe nr i shtepise duke u bazuar tek rregjistri I adresave
 • Telefon/Mobile
 • Shtim video Youtube
 • Nri I fotove per njoftim vendoset nga administrator
 • Pershkrim
 • Te dhena shtese
  • Trego vendodhjen e njoftimit.
 • Gjendja e artikullit, kosto te dergimit dhe sherbimit te paketave, Garancia, Pagesa me Paypal.
 • Njoftime per makina
 • Data e leshimit te mjetit, Kilometrazhi, Lloji I karburantit, Marshi, Gjendja, Fuqia
 • Njoftime Imobliare
 • Dhoma, Siperfaqe ne metra katror, Kuzhine gatimit, Qilar, Balkon, Kopesht
 • Te dhena per qeran: Qera, Kosto shtese, kosto ngrohje, Garancia, e lire, Provision per qeramarresin

Pamje e njoftimit tuaj:

 

 • Pamje e njoftimeve te krijuara.
 • Pamje sa vete e kane pare njoftimin tuaj.
 • Pamje e veshtrimeve te vizitoreve(Te shikuesve)
 • Fshirja njoftimesh
 • Caktivizim I njoftimit
 • Redaktim I njoftimit (Njesoj sikur e krijon te ri)
 • Statusi I njoftimit ne pritje te publikimit
 • Jo aktive
 • Opsione per ta bere Top Njoftim.

Funksione te Profilit te antarit

 • E-Mail
 • Tipi I llogarise
 • Ngarko foto
 • Emer Mbiemer, Rrugta dhe nr, ZIP dhe vendodhje
 • Emri I firmes
 • Ndryshim fjalekalimi
 • Per biznese info shtese

 

Funksione te Top Njoftimit

 

 • Prento njoftimin tend si njoftim te galerise kryesore
 • Prento njoftimin tend si njoftim ne krye te kategorise
 • Ngjite njoftimin tend larte.
 • Mundesi fshirje automatike te njoftimit tuaj pas nje afati
 • Mundesi pagese me PayPal. (Metod pagese)
 • Mundesi transferte bankare (Metod pagese)
 • Fature automatike e gjeneruar nga sistemi