Zhvillimi dhe dizajnimi i faqeve te Internetit(Hostim +Domain+Seo+Marketing) Faqja e internetit pa asnjë dyshim është pasqyra e vërtetë e biznesit tuaj.Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj, na kontakto që të flasim për këtë. Nëse e ke një faqe, por, për çfarëdo arsyeje nuk je i kënaqur, na kontakto që të kujdesemi ne për faqen tuaj. Qëllimi ynë kryesor për ty si klient është krijimi i një web-faqeje profesionale, praktike dhe lehtësisht të përdorshme nga klientët tuaj aktual dhe ata potencial, si dhe paraqitja e qartë e mesazhit tuaj drejtuar vizitorëve.Faqe Interneti është nje kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve profesionale për web dizajnim dhe zhvillim të faqeve të internetit.Jemi më të mirët dhe më të lirët, nëse gjen më mirë dhe më lirë, ne ta bëjmë një faqe pa para. “Fillestare” 199 € “Biznes” 299 € “Profesionale” 399 € Shërbimet tona për faqe të internetit sipas standardeve më të larta dhe teknologjive me te fundit, ofrohen për korporata, biznese komerciale, organizata të mesme e të vogla, si dhe për individë të ndryshëm. Faqe Interneti është gjithashtu në gjendje të ofrojë Optimizimin ne motoret e kerkimit, statistika te ndryshme mbi vizitoret ne faqen tuaj dhe marketing ne rrjetet sociale facebook, twitter.Kurrë mos hezito të na kontaktosh për të marrë një ofertë nga ne.

EKSPERTIZA Software Solutions Marketing, Sales and Communications Security Mobility Server Solution

Contact: Dritan Dida

Albania

11 Rruga Agusto Nidoli

1031 Tirana

Tirana

Website contacts:

Expertise

Marketing, Sales and Communications

 • Webmaster / site and contents management
 • SEO/SRM/web marketing
 • Advice on strategy/e-commerce solutions
 • SEO/SRM/web marketing
 • Advice on CRM/BI/Analytics/Machine Learning
 • Advice on image and communications

Mobility/connected objects/devices

 • Consultancy and support services for connected objects
 • Consultancy and support services for mobile communication devices (tablets, workstations, smartphones)

Networks and systems

 • Consultancy and support services for backups/DRP/BCP
 • Consultancy and support services for servers and infrastructures
 • Consultancy and support services for networks
 • Consultancy and support services for cloud and hybrid cloud infrastructures
 • Consultancy and support services for databases/DBA/Big Data/files

Security

 • Security advice on infrastructures and networks
 • Security advice on web applications
 • Security advice on communication flows (mobile, email, etc.)
 • Security advice on businesses (security, DRP, BCP, etc.)

Software and development

 • Customisation of proprietary (publisher) software and solutions
 • Customisation of open source software and solutions (CMS, ERP, etc.)
 • Tailored development of intranet and extranet web applications and portal solutions
 • Tailored development of mobile applications
 • Web design/graphic design/ergonomics

Software Solutions

 • SaaS solution publisher
 • Open source solution publisher