Zhvillimi dhe dizajnimi i faqeve te Internetit(Hostim +Domain+Seo+Marketing) Faqja e internetit pa asnjë dyshim është pasqyra e vërtetë e biznesit tuaj.Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj, na kontakto që të flasim për këtë. Nëse e ke një faqe, por, për çfarëdo arsyeje nuk je i kënaqur, na kontakto që të kujdesemi ne për faqen tuaj. Qëllimi ynë kryesor për ty si klient është krijimi i një web-faqeje profesionale, praktike dhe lehtësisht të përdorshme nga klientët tuaj aktual dhe ata potencial, si dhe paraqitja e qartë e mesazhit tuaj drejtuar vizitorëve.Faqe Interneti është nje kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve profesionale për web dizajnim dhe zhvillim të faqeve të internetit.Jemi më të mirët dhe më të lirët, nëse gjen më mirë dhe më lirë, ne ta bëjmë një faqe pa para. “Fillestare” 199 € “Biznes” 299 € “Profesionale” 399 € Shërbimet tona për faqe të internetit sipas standardeve më të larta dhe teknologjive me te fundit, ofrohen për korporata, biznese komerciale, organizata të mesme e të vogla, si dhe për individë të ndryshëm. Faqe Interneti është gjithashtu në gjendje të ofrojë Optimizimin ne motoret e kerkimit, statistika te ndryshme mbi vizitoret ne faqen tuaj dhe marketing ne rrjetet sociale facebook, twitter.Kurrë mos hezito të na kontaktosh për të marrë një ofertë nga ne.

Faqe Interneti Falas

Ne ofrojmë ndërtimin e faqes së internetit falas, vetëm me nje pagesë te vogel te vjetore .

Kjo pagesë bëhet për për vendin (hostimin) që ajo faqe do zërë ne internet dhe për blerjen e prapashtesës (domain) .com. Bëhet fjale për shifrën 80 euro/vjetore.
Pamja e faqes  përshtatet nga ne, sipas llojit të biznesit që posedon klienti ynë.
Emri i faqes suaj do jetë p.sh.: www.emri.com

faqe interneti

Nëse dëshironi që të krijoni një faqe me .al p.sh.: www.emri-i-biznesit-tuaj.al, kjo do t’ju kushtoje 30 euro më teper .
Pra menyra më e mirë dhe më e lirë ështe .com
Nga ju na nevojiten:
Foto rreth biznesit tuaj, pema e menuse ( p.sh.: Kreu – Kush jemi – Shërbimet – Klientët – Kontakt), shkrime rreth biznesit  sipas pemës së menu-së
Pas dorzimit të materialit për faqen, do na duhet 1 ditë për rregjistrim të domain dhe rreth 10 ditë per te dorëzuar tek Ju faqen e përfunduar.

Nëse ju intereson kjo paketë ju lutem  dergoni nje email formularin: