Zhvillimi dhe dizajnimi i faqeve te Internetit(Hostim +Domain+Seo+Marketing) Faqja e internetit pa asnjë dyshim është pasqyra e vërtetë e biznesit tuaj.Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj, na kontakto që të flasim për këtë. Nëse e ke një faqe, por, për çfarëdo arsyeje nuk je i kënaqur, na kontakto që të kujdesemi ne për faqen tuaj. Qëllimi ynë kryesor për ty si klient është krijimi i një web-faqeje profesionale, praktike dhe lehtësisht të përdorshme nga klientët tuaj aktual dhe ata potencial, si dhe paraqitja e qartë e mesazhit tuaj drejtuar vizitorëve.Faqe Interneti është nje kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve profesionale për web dizajnim dhe zhvillim të faqeve të internetit.Jemi më të mirët dhe më të lirët, nëse gjen më mirë dhe më lirë, ne ta bëjmë një faqe pa para. “Fillestare” 199 € “Biznes” 299 € “Profesionale” 399 € Shërbimet tona për faqe të internetit sipas standardeve më të larta dhe teknologjive me te fundit, ofrohen për korporata, biznese komerciale, organizata të mesme e të vogla, si dhe për individë të ndryshëm. Faqe Interneti është gjithashtu në gjendje të ofrojë Optimizimin ne motoret e kerkimit, statistika te ndryshme mbi vizitoret ne faqen tuaj dhe marketing ne rrjetet sociale facebook, twitter.Kurrë mos hezito të na kontaktosh për të marrë një ofertë nga ne.

Faqe Profesionale

Faqe Profesionale

Kjo eshte paketa baze. Qellimi i saj eshte t’u vije ne ndihme klienteve te cilet duan dicka te shpejte dhe me pakshpenzime. Kjo pakete perfshin panelin e administrimit i cili eshte mjaft i nevojshem nese faqja do administrohet nga ju.

 1. Regjistrimin e 1 domain (.com, .org, .net, .al etj)
 2. Krijim i modelit sipas deshires se klientit
 3. Websit Dinamik i bazuar ne CMS (Content Managment System)
 4. Sistem i thjeshte per t’u perdorur dhe per t’u axhornuar
 5. 5 – 10 Faqe Webi
 6. Web Space: 5 GB (Rreth 100.000 Foto)
 7. Trafik: unlimited
 8. Menu me shume nivele
 9. 5 Adresa e-maili account POP3, IMAP, webmail
 10. Faqe multimediale me foto, video
 11. Forme kontakti (Mund te dergosh e-mail direkt nga Site)
 12. XHTML, CSS, Javascript, Flash

Mirembajtje dhe suport teknik

 1. Ngarkim ne Host
 2. Konfigurim Hosti & Domaini
 3. Mirembajtje e Faqes se Internetit
 4. Trajnim mbi perdorimin e CMS-se (per perditesimin e artikujve nga vete porositesi)
 5. Suport teknik ne rast problemesh
 6. Update 1 here ne muaj

Zhvillimi dhe dizajnimi i faqeve te Internetit(Hostim +Domain+Seo+Marketing)

Faqja e internetit pa asnjë dyshim është pasqyra e vërtetë e biznesit tuaj.Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj, na kontakto që të flasim për këtë. Nëse e ke një faqe, por, për çfarëdo arsyeje nuk je i kënaqur, na kontakto që të kujdesemi ne për faqen tuaj.

Qëllimi ynë kryesor për ty si klient është krijimi i një web-faqeje profesionale, praktike dhe lehtësisht të përdorshme nga klientët tuaj aktual dhe ata potencial, si dhe paraqitja e qartë e mesazhit tuaj drejtuar vizitorëve.Faqe Interneti është nje kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve profesionale për web dizajnim dhe zhvillim të faqeve të internetit.Jemi më të mirët dhe më të lirët, nëse gjen më mirë dhe më lirë, ne ta bëjmë një faqe pa para.

“Fillestare” 199 €                       “Biznes” 299 €                         “Profesionale” 399 €

Shërbimet tona për faqe të internetit sipas standardeve më të larta dhe teknologjive me te fundit, ofrohen për korporata, biznese komerciale, organizata të mesme e të vogla, si dhe për individë të ndryshëm.

Faqe Interneti është gjithashtu në gjendje të ofrojë Optimizimin ne motoret e kerkimit, statistika te ndryshme mbi vizitoret ne faqen tuaj dhe marketing ne rrjetet sociale facebook, twitter.Kurrë mos hezito të na kontaktosh për të marrë një ofertë nga ne.

webdesign (1)

admin
No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website