Zhvillimi dhe dizajnimi i faqeve te Internetit(Hostim +Domain+Seo+Marketing) Faqja e internetit pa asnjë dyshim është pasqyra e vërtetë e biznesit tuaj.Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj, na kontakto që të flasim për këtë. Nëse e ke një faqe, por, për çfarëdo arsyeje nuk je i kënaqur, na kontakto që të kujdesemi ne për faqen tuaj. Qëllimi ynë kryesor për ty si klient është krijimi i një web-faqeje profesionale, praktike dhe lehtësisht të përdorshme nga klientët tuaj aktual dhe ata potencial, si dhe paraqitja e qartë e mesazhit tuaj drejtuar vizitorëve.Faqe Interneti është nje kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve profesionale për web dizajnim dhe zhvillim të faqeve të internetit.Jemi më të mirët dhe më të lirët, nëse gjen më mirë dhe më lirë, ne ta bëjmë një faqe pa para. “Fillestare” 199 € “Biznes” 299 € “Profesionale” 399 € Shërbimet tona për faqe të internetit sipas standardeve më të larta dhe teknologjive me te fundit, ofrohen për korporata, biznese komerciale, organizata të mesme e të vogla, si dhe për individë të ndryshëm. Faqe Interneti është gjithashtu në gjendje të ofrojë Optimizimin ne motoret e kerkimit, statistika te ndryshme mbi vizitoret ne faqen tuaj dhe marketing ne rrjetet sociale facebook, twitter.Kurrë mos hezito të na kontaktosh për të marrë një ofertë nga ne.

Hidraulik ne Tirane

Hidraulik ne Tirane

[:al]

Hidraulik ne Tirane!

Kur nje banjo wc tualet prishet apo lavamani bllokohet duket sikur ndodh gjithmone ne castin me te papershtashem. Ky eshte momenti kur ju nuk keni kohe per te kerkuar per nje hidraulik.

Nuk ka rendesi nese ju rrjedh banjo, ju eshte prishur pompa apo probleme me buljerin, magjistari i perballon te gjitha. Bejme te mundur permirsimin e infrastruktures ne menyre qe defektet te eleminohen nje here e mire. Marrim persiper punet e medha si dhe ato te vogla. Ne rast se keni probleme ne mes te nates, te dielen apo naten e vitit te ri, ne jemi aty per tju mbeshtetur dhe per tju ofruar zgjidhje.

 

Kur ju besoni tek magjistari problemet tuaja zgjidhen shume shpejt. Hidraulik ne Tirane dhe ne te gjithe Shqiperine. Ne jemi te licensuar dhe te siguruar, ju sjellim vetem me te miret

Magjistari ofron sherbim te shpejte dhe te besueshem ne menyre qe tubat tuaj te rrjedhin lirisht 24/7.

Sherbim Emergjence

Kur ju keni nje emergjence, ju nevojitet nje sherbim i shpejte dhe profesional. Askush sju vjen me shpejte se ekipi jone magjistar.

Sherbim 24/7

Hidraulik ne tirane 24/7

Sepse asnjehere nuk i dihet se kur do ju godasi problemi. Sherbimi yne i besueshem dhe me eksperience jane gati ne cdo ore te dites.

Te licensuar

Hidrauliket magjistari jane te licensuar dhe perdorin teknikat nga me bashkohoret ne menyre qe te merrni sherbimin me cilesor.

Me reputacion

Magjistari ju sjell hidraulike me reputacion ne tregun vendas te cilet njihen si me infrastrukturat e vjetra dhe me ato me modernet.

Kontakto
Nr kontakt: 355 697963072

 [:en]

Hidraulik ne Tirane!

Kur nje banjo wc tualet prishet apo lavamani bllokohet duket sikur ndodh gjithmone ne castin me te papershtashem. Ky eshte momenti kur ju nuk keni kohe per te kerkuar per nje hidraulik.

Nuk ka rendesi nese ju rrjedh banjo, ju eshte prishur pompa apo probleme me buljerin, magjistari i perballon te gjitha. Bejme te mundur permirsimin e infrastruktures ne menyre qe defektet te eleminohen nje here e mire. Marrim persiper punet e medha si dhe ato te vogla. Ne rast se keni probleme ne mes te nates, te dielen apo naten e vitit te ri, ne jemi aty per tju mbeshtetur dhe per tju ofruar zgjidhje.

 

Kur ju besoni tek magjistari problemet tuaja zgjidhen shume shpejt. Hidraulik ne Tirane dhe ne te gjithe Shqiperine. Ne jemi te licensuar dhe te siguruar, ju sjellim vetem me te miret

Magjistari ofron sherbim te shpejte dhe te besueshem ne menyre qe tubat tuaj te rrjedhin lirisht 24/7.

Sherbim Emergjence

Kur ju keni nje emergjence, ju nevojitet nje sherbim i shpejte dhe profesional. Askush sju vjen me shpejte se ekipi jone magjistar.

Sherbim 24/7

Hidraulik ne tirane 24/7

Sepse asnjehere nuk i dihet se kur do ju godasi problemi. Sherbimi yne i besueshem dhe me eksperience jane gati ne cdo ore te dites.

Te licensuar

Hidrauliket magjistari jane te licensuar dhe perdorin teknikat nga me bashkohoret ne menyre qe te merrni sherbimin me cilesor.

Me reputacion

Magjistari ju sjell hidraulike me reputacion ne tregun vendas te cilet njihen si me infrastrukturat e vjetra dhe me ato me modernet.

Kontakto
Nr kontakt: 355 6963072

 [:]

admin
No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website