Zhvillimi dhe dizajnimi i faqeve te Internetit(Hostim +Domain+Seo+Marketing) Faqja e internetit pa asnjë dyshim është pasqyra e vërtetë e biznesit tuaj.Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj, na kontakto që të flasim për këtë. Nëse e ke një faqe, por, për çfarëdo arsyeje nuk je i kënaqur, na kontakto që të kujdesemi ne për faqen tuaj. Qëllimi ynë kryesor për ty si klient është krijimi i një web-faqeje profesionale, praktike dhe lehtësisht të përdorshme nga klientët tuaj aktual dhe ata potencial, si dhe paraqitja e qartë e mesazhit tuaj drejtuar vizitorëve.Faqe Interneti është nje kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve profesionale për web dizajnim dhe zhvillim të faqeve të internetit.Jemi më të mirët dhe më të lirët, nëse gjen më mirë dhe më lirë, ne ta bëjmë një faqe pa para. “Fillestare” 199 € “Biznes” 299 € “Profesionale” 399 € Shërbimet tona për faqe të internetit sipas standardeve më të larta dhe teknologjive me te fundit, ofrohen për korporata, biznese komerciale, organizata të mesme e të vogla, si dhe për individë të ndryshëm. Faqe Interneti është gjithashtu në gjendje të ofrojë Optimizimin ne motoret e kerkimit, statistika te ndryshme mbi vizitoret ne faqen tuaj dhe marketing ne rrjetet sociale facebook, twitter.Kurrë mos hezito të na kontaktosh për të marrë një ofertë nga ne.

Faqe Interneti ne Tirane[full_width_section]

[animation effect=”fade-ltr” delay=”200″][one_third]

Gjuhet e Programimit

[dropcap size=”300%” color=”theme” shape=”circle”][icon icon=”refresh”][/dropcap] Përvoja jonë në programim bazohet në gjuhët bashkëkohore të programimit: Html, Php, Css, Javascript, Ajax, Flash, MySQL.
[/one_third][/animation][animation effect=”fade-ttb” delay=”400″][one_third]

CMS & SEO

[dropcap size=”300%” color=”theme” shape=”circle”][icon icon=”crop”][/dropcap] Stafi ynë ka përvojë të konsiderueshme në google advertising dhe Search Engine Optimisation në (CMS) open source si Joomla, WORDPRESS , Drupal, etj.

[/one_third][/animation][animation effect=”fade-rtl” delay=”600″][one_third_last]

Marketing Social

[dropcap size=”300%” color=”theme” shape=”circle”][icon icon=”umbrella”][/dropcap]Stafi ynë ka përvojë të konsiderueshme në google advertising , Facebook, Yahoo, Bing etj.

[/one_third_last][/animation]
[animation effect=”fade-ltr” delay=”200″][one_third]

Pa klientet tane, puna jone nuk ka kuptim!

[animation effect=”fade-btt” delay=”100″][logos]faqe-Interneti-per-Biznese-ne-Tirane-Durres-Shqiperi[/logos][/animation]

[space size=”20″]

[/full_width_section]

 

[full_width_section color=”#ecf0f3″ image=”http://m.olevmedia.net/wp-content/uploads/2014/01/corridor2.jpg” bgpos=”cover” bgatt=”fixed” textcolor=”#666666″]

[one_fourth][animation effect=”zoom-out” delay=”100″][box title=”Web APP and Mobile APP”  icon=”android” border_width=”1″ border_width=”1″ border_color=”#aeaeae” border_style=”solid” icon_style=”border” icon_shape=”circle” align=”center”]1 Faqe Interneti 2 Dizajn “Responsive” 3 Marketing Viral 3 Targetim Lokal 4 Facebook & Google Marketing. Faqe Interneti dhe Programime & Aplikacione Mobile ne Tirane, Durres, Elbasan, Fier dhe ne gjithe Shqiperi [/box][/animation]
[/one_fourth][one_fourth][animation effect=”zoom-out” delay=”300″][box title=”Faqe Interneti Profesionale 399 euro”  icon=”bullhorn” border_width=”1″ border_color=”#aeaeae” border_style=”solid” icon_style=”border” icon_shape=”circle” align=”center”]Shërbimet tona për faqe të internetit sipas standardeve më të larta dhe teknologjive me te fundit, ofrohen për korporata, biznese komerciale, organizata të mesme e të vogla, si dhe për individë të ndryshëm.[/box][/animation][/one_fourth][one_fourth][animation effect=”zoom-out” delay=”500″][box title=”Faqe Interneti Biznesi 299 euro” icon=”globe” border_width=”1″ border_color=”#aeaeae” border_style=”solid” icon_style=”border” icon_shape=”circle” align=”center”]Shërbimet tona për faqe të internetit sipas standardeve më të larta dhe teknologjive me te fundit, ofrohen për korporata, biznese komerciale, organizata të mesme e të vogla, si dhe për individë të ndryshëm.[/box][/animation][/one_fourth][one_fourth_last][animation effect=”zoom-out” delay=”700″][box title=”Faqe Interneti Fillestare 199 euro”  icon=”unlock-alt” border_width=”1″ border_color=”#aeaeae” border_style=”solid” icon_style=”border” icon_shape=”circle” align=”center”]Shërbimet tona për faqe të internetit sipas standardeve më të larta dhe teknologjive me te fundit, ofrohen për korporata, biznese komerciale, organizata të mesme e të vogla, si dhe për individë të ndryshëm.[/box][/animation][/one_fourth_last]

[/full_width_section]

[full_width_section][space size=”40″]
[animation effect=”fade-ttb” delay=”100″]

Disa nga punimet tona

[/animation]
[animation effect=”zoom-out” delay=”100″][portfolio count=”4″ layout=”thumbnail_title” size=”small” ratio=”3:2″ randomize=”true”]

 

[/full_width_section]

[full_width_section color=”#eeeeee” image=”http://m.olevmedia.net/wp-content/uploads/2014/02/squairy_light2.png” bgpos=”repeat” bgatt=”scroll” textcolor=”#666666″][space size=”40″]

[animation effect=”fade-ttb” delay=”200″][recent_posts count=”3″ date=”true” thumbnail=”true” excerpt=”true”][/animation]

[/full_width_section]

[full_width_section color=”#3b3b3b” image=”http://m.olevmedia.net/wp-content/uploads/2014/01/2men-background.jpg” bgpos=”cover” bgatt=”fixed”]
[space size=”0″]

[animation effect=”fade-ttb” delay=”200″]

Telefono tani + 355666180764  ose dergo email tek faqeinternet@gmail.com

[/animation]

[space size=”0″]

[animation effect=”flip-x” delay=”500″][button href=”http://www.faqeinternet.al/kontakt/” style=”border” size=”large” color=”#d8d8d8″ hovercolor=”#d8d8d8″ textcolor=”#d8d8d8″ texthovercolor=”#000000″ icon=”envelope” ]Kontakto![/button][/animation]

[space size=”0″]
[/full_width_section]