Zhvillimi dhe dizajnimi i faqeve te Internetit(Hostim +Domain+Seo+Marketing) Faqja e internetit pa asnjë dyshim është pasqyra e vërtetë e biznesit tuaj.Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj, na kontakto që të flasim për këtë. Nëse e ke një faqe, por, për çfarëdo arsyeje nuk je i kënaqur, na kontakto që të kujdesemi ne për faqen tuaj. Qëllimi ynë kryesor për ty si klient është krijimi i një web-faqeje profesionale, praktike dhe lehtësisht të përdorshme nga klientët tuaj aktual dhe ata potencial, si dhe paraqitja e qartë e mesazhit tuaj drejtuar vizitorëve.Faqe Interneti është nje kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve profesionale për web dizajnim dhe zhvillim të faqeve të internetit.Jemi më të mirët dhe më të lirët, nëse gjen më mirë dhe më lirë, ne ta bëjmë një faqe pa para. “Fillestare” 199 € “Biznes” 299 € “Profesionale” 399 € Shërbimet tona për faqe të internetit sipas standardeve më të larta dhe teknologjive me te fundit, ofrohen për korporata, biznese komerciale, organizata të mesme e të vogla, si dhe për individë të ndryshëm. Faqe Interneti është gjithashtu në gjendje të ofrojë Optimizimin ne motoret e kerkimit, statistika te ndryshme mbi vizitoret ne faqen tuaj dhe marketing ne rrjetet sociale facebook, twitter.Kurrë mos hezito të na kontaktosh për të marrë një ofertë nga ne.

Karriera

Njoftim Punesimi

 

Kerkohen persona te afte ne fushen e marketingut per gjetjen e klienteve potenciale qe deshirojne te ndertojne faqe interneti. Shperblimi  per cdo kontrate te realizuar eshte 30 Euro. Me teper informacion rreth kompanise mund te gjeni ne adresen e website:www.faqeinternet.al.
Nuk kerkohen aftesi te veçanta perveçse seriozitet dhe vullnet per te ecur perpara. Puna mund te zhvillohet me kohe te pjesshme ose me kohe te plote. Ka mundesi per fitime te larta dhe pavaresi ekonomike.
Te interesuarit mund te degojne  cv  me fotografi ne adresen e e-mail:  faqeinternet@gmail.com
Vende_Pune_ne_Tirane