Zhvillimi dhe dizajnimi i faqeve te Internetit(Hostim +Domain+Seo+Marketing) Faqja e internetit pa asnjë dyshim është pasqyra e vërtetë e biznesit tuaj.Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj, na kontakto që të flasim për këtë. Nëse e ke një faqe, por, për çfarëdo arsyeje nuk je i kënaqur, na kontakto që të kujdesemi ne për faqen tuaj. Qëllimi ynë kryesor për ty si klient është krijimi i një web-faqeje profesionale, praktike dhe lehtësisht të përdorshme nga klientët tuaj aktual dhe ata potencial, si dhe paraqitja e qartë e mesazhit tuaj drejtuar vizitorëve.Faqe Interneti është nje kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve profesionale për web dizajnim dhe zhvillim të faqeve të internetit.Jemi më të mirët dhe më të lirët, nëse gjen më mirë dhe më lirë, ne ta bëjmë një faqe pa para. “Fillestare” 199 € “Biznes” 299 € “Profesionale” 399 € Shërbimet tona për faqe të internetit sipas standardeve më të larta dhe teknologjive me te fundit, ofrohen për korporata, biznese komerciale, organizata të mesme e të vogla, si dhe për individë të ndryshëm. Faqe Interneti është gjithashtu në gjendje të ofrojë Optimizimin ne motoret e kerkimit, statistika te ndryshme mbi vizitoret ne faqen tuaj dhe marketing ne rrjetet sociale facebook, twitter.Kurrë mos hezito të na kontaktosh për të marrë një ofertë nga ne.

Lajmerime

Lajmerime

nga qytete Kosovare

Hartë e Qytetëve Kosovare – Deçan
Hartë e Qytetëve Kosovare – Mitrovicë
Hartë e Qytetëve Kosovare – Prizren
Hartë e Qytetëve Kosovare – Gjakovë
Hartë e Qytetëve Kosovare – Leposaviq
Hartë e Qytetëve Kosovare – Shtime
Hartë e Qytetëve Kosovare – Gllogovc
Hartë e Qytetëve Kosovare – Lipjan
Hartë e Qytetëve Kosovare – Shtërpcë
Hartë e Qytetëve Kosovare – Gjilan
Hartë e Qytetëve Kosovare – Novo Berdë
Hartë e Qytetëve Kosovare – Skenderaj
Hartë e Qytetëve Kosovare – Dragash
Hartë e Qytetëve Kosovare – Obiliq
Hartë e Qytetëve Kosovare – Suharekë
Hartë e Qytetëve Kosovare – Burim
Hartë e Qytetëve Kosovare – Rahovec
Hartë e Qytetëve Kosovare – Ferizaj
Hartë e Qytetëve Kosovare – Kaçanik
Hartë e Qytetëve Kosovare – Zubin Potok
Hartë e Qytetëve Kosovare – Viti
Hartë e Qytetëve Kosovare – Klinë
Hartë e Qytetëve Kosovare – Pejë
Hartë e Qytetëve Kosovare – Vushtrri
Hartë e Qytetëve Kosovare – Fushë Kosovë
Hartë e Qytetëve Kosovare – Podujevë
Hartë e Qytetëve Kosovare – Zveqan
Hartë e Qytetëve Kosovare – Kamenicë
Hartë e Qytetëve Kosovare – Prishtinë
Hartë e Qytetëve Kosovare – Malishevë