Zhvillimi dhe dizajnimi i faqeve te Internetit(Hostim +Domain+Seo+Marketing) Faqja e internetit pa asnjë dyshim është pasqyra e vërtetë e biznesit tuaj.Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj, na kontakto që të flasim për këtë. Nëse e ke një faqe, por, për çfarëdo arsyeje nuk je i kënaqur, na kontakto që të kujdesemi ne për faqen tuaj. Qëllimi ynë kryesor për ty si klient është krijimi i një web-faqeje profesionale, praktike dhe lehtësisht të përdorshme nga klientët tuaj aktual dhe ata potencial, si dhe paraqitja e qartë e mesazhit tuaj drejtuar vizitorëve.Faqe Interneti është nje kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve profesionale për web dizajnim dhe zhvillim të faqeve të internetit.Jemi më të mirët dhe më të lirët, nëse gjen më mirë dhe më lirë, ne ta bëjmë një faqe pa para. “Fillestare” 199 € “Biznes” 299 € “Profesionale” 399 € Shërbimet tona për faqe të internetit sipas standardeve më të larta dhe teknologjive me te fundit, ofrohen për korporata, biznese komerciale, organizata të mesme e të vogla, si dhe për individë të ndryshëm. Faqe Interneti është gjithashtu në gjendje të ofrojë Optimizimin ne motoret e kerkimit, statistika te ndryshme mbi vizitoret ne faqen tuaj dhe marketing ne rrjetet sociale facebook, twitter.Kurrë mos hezito të na kontaktosh për të marrë një ofertë nga ne.

Landing Page

[full_width_section]
[animation effect=”fade-ttb” delay=”100″]

Your Landing Page Heading Goes Here

[/animation]
[/full_width_section]

[full_width_section]

[animation effect=”fade-ltr” delay=”200″][one_third]

Free Support & Updates

[dropcap size=”300%” color=”theme” shape=”circle”][icon icon=”refresh”][/dropcap] 8.900 customers can’t be wrong.
We offer free lifetime support and updates for all our themes!
[/one_third][/animation][animation effect=”fade-ttb” delay=”400″][one_third]

Stunning Layouts

[dropcap size=”300%” color=”theme” shape=”circle”][icon icon=”crop”][/dropcap] Theme includes so many different options and designs. Users can make amazingly cool layouts.

[/one_third][/animation][animation effect=”fade-rtl” delay=”600″][one_third_last]

Clean & Simple to Use

[dropcap size=”300%” color=”theme” shape=”circle”][icon icon=”umbrella”][/dropcap]Coded with the developer in mind, providing clean code for easy customization. It’s built for everyone.

[/one_third_last][/animation]
[animation effect=”fade-ltr” delay=”200″][one_third]

Retina Ready

[dropcap size=”300%” color=”theme” shape=”circle”][icon icon=”desktop”][/dropcap]With vector fonts and latest CSS features Beep! is optimized for high resolution displays. Check it out.
[/one_third][/animation][animation effect=”fade-ttb” delay=”400″][one_third]

Advanced Features

[dropcap size=”300%” color=”theme” shape=”circle”][icon icon=”cogs”][/dropcap]Manage your site like never before by using the countless powerful features that come packaged with Beep!

[/one_third][/animation][animation effect=”fade-rtl” delay=”600″][one_third_last]

Stellar Design

[dropcap size=”300%” color=”theme” shape=”circle”][icon icon=”gift”][/dropcap]We create WordPress Themes with a pixel-perfect eye for detail and a high standard for aesthetic excellence.

[/one_third_last][/animation][space size=”50″]

[/full_width_section]

[full_width_section color=”#000000″ video_webm=”http://www.faqeinternet.al/wp-content/uploads/2014/02/video.webm” textcolor=”#ffffff” video_ogv=”http://www.faqeinternet.al/wp-content/uploads/2014/02/video.ogv” video_mp4=”http://www.faqeinternet.al/wp-content/uploads/2014/02/video.mp4″ ]
[space size=”100″]

We [marker tooltip=”Hey, I’m a tooltip!”]Create Killer Apps[/marker] and WordPress Themes

Want to know more? Just click on the button below to receive full quotation documents![space size=”40″][button href=”#” style=”border” size=”large” color=”#ffffff” hovercolor=”#ffffff” textcolor=”#ffffff” texthovercolor=”#000000″]Buy now![/button] [button href=”#” style=”border” size=”large” color=”#d6d6d6″ hovercolor=”#d6d6d6″ textcolor=”#d6d6d6″ texthovercolor=”#000000″]Get discount[/button][space size=”100″]

[/full_width_section]

[space size=”20″]
[full_width_section]
[animation effect=”fade-ttb” delay=”100″][pricing]

[pricing_column]
[pricing_column_name comment=”get almost everything”]Starter[/pricing_column_name]
[price comment=”per month”]$50[/price]
[line]3 years of service[/line]
[line]Technical support[/line]
[line]HTML works[/line]
[line]Any additional info[/line]
[line]300% uptime[/line]
[button href=”#”]Sign Up[/button]
[/pricing_column]

[pricing_column]
[pricing_column_name comment=”good choise for beginner”]Beginner[/pricing_column_name]
[price comment=”per month”]$100[/price]
[line]1 year of service[/line]
[line]Technical support[/line]
[line]HTML works[/line]
[line]100% uptime[/line]
[line] [/line]
[button href=”#”]Sign Up[/button]
[/pricing_column]

[pricing_column featured=”yes”]
[pricing_column_name comment=”ideal for business needs”]Special Offer![/pricing_column_name]
[price comment=”per month”]$250[/price]
[line]2 years of service[/line]
[line]Technical support[/line]
[line]HTML works[/line]
[line]Any additional info[/line]
[line]100% uptime[/line]
[button href=”#”]Sign Up[/button]
[/pricing_column]

[pricing_column]
[pricing_column_name comment=”get almost everything”]Expert[/pricing_column_name]
[price comment=”per month”]$500[/price]
[line]3 years of service[/line]
[line]Technical support[/line]
[line]HTML works[/line]
[line]Any additional info[/line]
[line]300% uptime[/line]
[button href=”#”]Sign Up[/button]
[/pricing_column]

[/pricing][/animation]
[space size=”40″]

[one_fourth]

How to pay?

For online payment queries please call: 0200 555 0444 (UK callers)
+44 (0)1292 724724 (International). [/one_fourth][one_fourth]

Need help?

Payments made online are confirmed via an automated email message.[/one_fourth][one_fourth]

We accept payments

Upon a that you’re Years night appear he may the green. Meat fifth beginning male Given, sixth dry great god.[/one_fourth][one_fourth_last]

Use these systems

credit-cards[/one_fourth_last]
[/full_width_section]