Zhvillimi dhe dizajnimi i faqeve te Internetit(Hostim +Domain+Seo+Marketing) Faqja e internetit pa asnjë dyshim është pasqyra e vërtetë e biznesit tuaj.Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj, na kontakto që të flasim për këtë. Nëse e ke një faqe, por, për çfarëdo arsyeje nuk je i kënaqur, na kontakto që të kujdesemi ne për faqen tuaj. Qëllimi ynë kryesor për ty si klient është krijimi i një web-faqeje profesionale, praktike dhe lehtësisht të përdorshme nga klientët tuaj aktual dhe ata potencial, si dhe paraqitja e qartë e mesazhit tuaj drejtuar vizitorëve.Faqe Interneti është nje kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve profesionale për web dizajnim dhe zhvillim të faqeve të internetit.Jemi më të mirët dhe më të lirët, nëse gjen më mirë dhe më lirë, ne ta bëjmë një faqe pa para. “Fillestare” 199 € “Biznes” 299 € “Profesionale” 399 € Shërbimet tona për faqe të internetit sipas standardeve më të larta dhe teknologjive me te fundit, ofrohen për korporata, biznese komerciale, organizata të mesme e të vogla, si dhe për individë të ndryshëm. Faqe Interneti është gjithashtu në gjendje të ofrojë Optimizimin ne motoret e kerkimit, statistika te ndryshme mbi vizitoret ne faqen tuaj dhe marketing ne rrjetet sociale facebook, twitter.Kurrë mos hezito të na kontaktosh për të marrë një ofertë nga ne.

Program per Administrim Financiar dhe Kontabel, Kontabiliteti

Program per Administrim Financiar dhe Kontabel, Kontabiliteti

[:al]

Pronarët e bizneseve të vogla dhe individe i kushtojne rendesi punës në bizneset e tyre. Ata e bëjnë atë jo vetëm për shkak se ata janë të pasionuar për atë që bëjnë ata, por edhe se ata gjithashtu paguhen per kete qëllim.

[:al]Programe per pike shitje, dyqane, bare, markete[:]

Testo programin ketu http://pos.publeaks.al 

Perodorues: test@yahoo.com

Password:  Test9139

Per cdo problem tjeter na shkruan ne faqeinternet@gmail.com

Gjetja e nje sistemi faturash me kosto te pershtatshme eshte e rendesishme per te ulur koston e punes se tyre.

Te paguhesh zakonisht do të thotë ti dergosh  një klienti një faturë. Është e lehtë dhe ndonjehere e mjaftueshme krijuar nje faturë duke përdorur një dokument exeli ose një spreadsheet, por ndonjëherë ju duhet pak më shumë pune. Ne një vështrim më profesionale na duhet nje mënyrë për të mbajtur historikun e faturave tuaja. Harroni rreth faturave qe keni derguar dhe për të ndjekurpagesat e tyre.

Ka një gamë të gjerë të mjeteve të faturimit qe ofrohen ne treg nga kompani komerciale dhe me cmime te larta dhe kosto te fshehura. Por ne ju ofrojme produkte te tjera qe janë po aq të mirë dhe me kosto te ulet, dhe ndoshta edhe më fleksibël se sa homologët e tyre me kod të mbyllur ne burim.

Le të hedhim një vështrim në 2 sistem faturash që janë zgjedhje shume e mire bizneset e vogla dhe me nje buxhet të shtrënguar.

Çfarë duhet të shikoni për në një sistem faturimi

Jo të gjitha mjetet e faturimit janë krijuar të barabartë. Disa, në varësi të zhvilluesve të tyre dhe pjekurinë e tyre, mund të ketë më shumë ose më pak cilesi. Por, në thelb vete, një sistem i mirë faturimi ka  gjitha ose disa nga këto karakteristika:

Ai duhet të jetë perdorshem në web. Kjo mund të jetë në faqen tuaj ose intaluar ne ne internet.Ai duhet gjithashtu  tiu lejojë  lehtë të rregulloni paraqitjen e faturës për të marrë pamjen që ju dëshironi. Mbi te gjitha sistemi duhet të ketë një sistem raportimi me mundesin për të ruajtur të dhënat tuaja në një spreadsheet.Sistemi duhet të mbështesë monedha të shumta dhe te lejojë të konfiguroni taksat tuaj lokale pra sistemi tatimor.Së fundi, mjet duhet të jetë në gjendje të pranojnë pagesat nëpërmjet bankes dhe PayPal ose një shërbim pagese si Stripe..

 

 • Sistemi i faturave me i thjeshte per ju.

Edhe pse emir eshte i thjeshte, ky system nuk është një aplikim i thjeshte. Emertimi eshte larg nga cfare sistemi ofron. Ky system faturimi është i lehtë për tu perdorur, dhe ka nje numër të madh te karasteristikave qe ju deshironi. Sistemi i faturimit pranon pagesa nga PayPal por edhe ndermjet bankes.

 

Sistemi i thjeshte faturimit  shkon përtej emertimit. Ky system ju llogarit inventarin tuaj, krijone fatura, vlerësime dhe analizon stokun. Ju mund ta ruani faturat tuaja si  PDF, Word, Excel, ose tekst.

 

Ne jua instalojme kete system faturash vetem per 40 eur ne vit, ju mund ta provoni falas 1 muaj. Mjafton te  dergoni nje email.

 

 • Ne ofrojme per nje edhe nje sistem faturimi special te thjeshte ne perdorim i cili ka vecori dizajnin e bukur na kontakoni per ta provuar falas 1 muaj.

 

Email: faqeinternet@gmail.com[:en]

Pronarët e bizneseve të vogla dhe individe i kushtojne rendesi punës në bizneset e tyre. Ata e bëjnë atë jo vetëm për shkak se ata janë të pasionuar për atë që bëjnë ata, por edhe se ata gjithashtu paguhen per kete qëllim.

[:al]Programe per pike shitje, dyqane, bare, markete[:]

Testo programin ketu http://pos.publeaks.al 

Perodorues: test@yahoo.com

Password:  Test9139

Per cdo problem tjeter na shkruan ne faqeinternet@gmail.com

Gjetja e nje sistemi faturash me kosto te pershtatshme eshte e rendesishme per te ulur koston e punes se tyre.

Te paguhesh zakonisht do të thotë ti dergosh  një klienti një faturë. Është e lehtë dhe ndonjehere e mjaftueshme krijuar nje faturë duke përdorur një dokument exeli ose një spreadsheet, por ndonjëherë ju duhet pak më shumë pune. Ne një vështrim më profesionale na duhet nje mënyrë për të mbajtur historikun e faturave tuaja. Harroni rreth faturave qe keni derguar dhe për të ndjekurpagesat e tyre.

Ka një gamë të gjerë të mjeteve të faturimit qe ofrohen ne treg nga kompani komerciale dhe me cmime te larta dhe kosto te fshehura. Por ne ju ofrojme produkte te tjera qe janë po aq të mirë dhe me kosto te ulet, dhe ndoshta edhe më fleksibël se sa homologët e tyre me kod të mbyllur ne burim.

Le të hedhim një vështrim në 2 sistem faturash që janë zgjedhje shume e mire bizneset e vogla dhe me nje buxhet të shtrënguar.

Çfarë duhet të shikoni për në një sistem faturimi

Jo të gjitha mjetet e faturimit janë krijuar të barabartë. Disa, në varësi të zhvilluesve të tyre dhe pjekurinë e tyre, mund të ketë më shumë ose më pak cilesi. Por, në thelb vete, një sistem i mirë faturimi ka  gjitha ose disa nga këto karakteristika:

Ai duhet të jetë perdorshem në web. Kjo mund të jetë në faqen tuaj ose intaluar ne ne internet.Ai duhet gjithashtu  tiu lejojë  lehtë të rregulloni paraqitjen e faturës për të marrë pamjen që ju dëshironi. Mbi te gjitha sistemi duhet të ketë një sistem raportimi me mundesin për të ruajtur të dhënat tuaja në një spreadsheet.Sistemi duhet të mbështesë monedha të shumta dhe te lejojë të konfiguroni taksat tuaj lokale pra sistemi tatimor.Së fundi, mjet duhet të jetë në gjendje të pranojnë pagesat nëpërmjet bankes dhe PayPal ose një shërbim pagese si Stripe..

 

 • Sistemi i faturave me i thjeshte per ju.

Edhe pse emir eshte i thjeshte, ky system nuk është një aplikim i thjeshte. Emertimi eshte larg nga cfare sistemi ofron. Ky system faturimi është i lehtë për tu perdorur, dhe ka nje numër të madh te karasteristikave qe ju deshironi. Sistemi i faturimit pranon pagesa nga PayPal por edhe ndermjet bankes.

 

Sistemi i thjeshte faturimit  shkon përtej emertimit. Ky system ju llogarit inventarin tuaj, krijone fatura, vlerësime dhe analizon stokun. Ju mund ta ruani faturat tuaja si  PDF, Word, Excel, ose tekst.

 

Ne jua instalojme kete system faturash vetem per 40 eur ne vit, ju mund ta provoni falas 1 muaj. Mjafton te  dergoni nje email.

 

 • Ne ofrojme per nje edhe nje sistem faturimi special te thjeshte ne perdorim i cili ka vecori dizajnin e bukur na kontakoni per ta provuar falas 1 muaj.

 

Email: faqeinternet@gmail.com[:]

admin
3 Comments
 • GJERGJI HYSI
  Reply
  Posted at 4:08 pm, January 28, 2017

  DUA TA MARR KETE PROGRAM.

 • laert
  Reply
  Posted at 11:24 pm, February 1, 2017

  pershendetje.jam i interesuar per kete lloj programi financiar.doja ta shikoja me pas dhe ta blija pse jo nqs me pelqen

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website