Zhvillimi dhe dizajnimi i faqeve te Internetit(Hostim +Domain+Seo+Marketing) Faqja e internetit pa asnjë dyshim është pasqyra e vërtetë e biznesit tuaj.Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj, na kontakto që të flasim për këtë. Nëse e ke një faqe, por, për çfarëdo arsyeje nuk je i kënaqur, na kontakto që të kujdesemi ne për faqen tuaj. Qëllimi ynë kryesor për ty si klient është krijimi i një web-faqeje profesionale, praktike dhe lehtësisht të përdorshme nga klientët tuaj aktual dhe ata potencial, si dhe paraqitja e qartë e mesazhit tuaj drejtuar vizitorëve.Faqe Interneti është nje kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve profesionale për web dizajnim dhe zhvillim të faqeve të internetit.Jemi më të mirët dhe më të lirët, nëse gjen më mirë dhe më lirë, ne ta bëjmë një faqe pa para. “Fillestare” 199 € “Biznes” 299 € “Profesionale” 399 € Shërbimet tona për faqe të internetit sipas standardeve më të larta dhe teknologjive me te fundit, ofrohen për korporata, biznese komerciale, organizata të mesme e të vogla, si dhe për individë të ndryshëm. Faqe Interneti është gjithashtu në gjendje të ofrojë Optimizimin ne motoret e kerkimit, statistika te ndryshme mbi vizitoret ne faqen tuaj dhe marketing ne rrjetet sociale facebook, twitter.Kurrë mos hezito të na kontaktosh për të marrë një ofertë nga ne.

Riparim Elektroshtepiake ne Tirane

Riparim Elektroshtepiake ne Tirane

[:al]

Riparim Elektroshtepiake

Cfare dhimbje!! Nuk ka asgje me zhgenjyese se nje pajisje elektroshtepiake tju lej ne balte. Eshte
ai momenti kur ju duhet ta perdorni qe e kuptoni se ju eshte prishur.

 

Ekipi I Magjistarit i sherbimit elektrike shte i disponueshem 365 dite ne vit 24 ore per te ofruar
zgjidhje si dhe per tju ndihmuar te mirembani apo te riparoni cdo pajisje elektroshtepiake ne punen
tuaj apo shtepine tuaj. Ne jemi te vendosur per ti sherbyer klientit ne te gjithe Tiranen, duke
siguruar standartin me te larte te servisit te elektroshtepiakeve. Marrim persiper te gjitha
pajisjet shtepiake si frigorifer, soba, lavatrice, lavastovilje, aspiratore dhe shume me teper.

 

Magjistari ju siguron se perkushtimi ndaj klientit do te mbetet perparesia jone dhe ne do te mbajme
nivelin me te larte te sherbimit qe te gjithe e meritojne.

 

http://www.ebay-njoftime.al/elektroshtepiake-ne-tirane-ID103889

 

Nr kontakt: 355 697963072

[:en]

Riparim Elektroshtepiake

Cfare dhimbje!! Nuk ka asgje me zhgenjyese se nje pajisje elektroshtepiake tju lej ne balte. Eshte
ai momenti kur ju duhet ta perdorni qe e kuptoni se ju eshte prishur.

 

Ekipi I Magjistarit i sherbimit elektrike shte i disponueshem 365 dite ne vit 24 ore per te ofruar
zgjidhje si dhe per tju ndihmuar te mirembani apo te riparoni cdo pajisje elektroshtepiake ne punen
tuaj apo shtepine tuaj. Ne jemi te vendosur per ti sherbyer klientit ne te gjithe Tiranen, duke
siguruar standartin me te larte te servisit te elektroshtepiakeve. Marrim persiper te gjitha
pajisjet shtepiake si frigorifer, soba, lavatrice, lavastovilje, aspiratore dhe shume me teper.

 

Magjistari ju siguron se perkushtimi ndaj klientit do te mbetet perparesia jone dhe ne do te mbajme
nivelin me te larte te sherbimit qe te gjithe e meritojne.

 

http://www.ebay-njoftime.al/elektroshtepiake-ne-tirane-ID103889

 

Nr kontakt: 355 6963072

[:]

admin
No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website