Zhvillimi dhe dizajnimi i faqeve te Internetit(Hostim +Domain+Seo+Marketing) Faqja e internetit pa asnjë dyshim është pasqyra e vërtetë e biznesit tuaj.Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj, na kontakto që të flasim për këtë. Nëse e ke një faqe, por, për çfarëdo arsyeje nuk je i kënaqur, na kontakto që të kujdesemi ne për faqen tuaj. Qëllimi ynë kryesor për ty si klient është krijimi i një web-faqeje profesionale, praktike dhe lehtësisht të përdorshme nga klientët tuaj aktual dhe ata potencial, si dhe paraqitja e qartë e mesazhit tuaj drejtuar vizitorëve.Faqe Interneti është nje kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve profesionale për web dizajnim dhe zhvillim të faqeve të internetit.Jemi më të mirët dhe më të lirët, nëse gjen më mirë dhe më lirë, ne ta bëjmë një faqe pa para. “Fillestare” 199 € “Biznes” 299 € “Profesionale” 399 € Shërbimet tona për faqe të internetit sipas standardeve më të larta dhe teknologjive me te fundit, ofrohen për korporata, biznese komerciale, organizata të mesme e të vogla, si dhe për individë të ndryshëm. Faqe Interneti është gjithashtu në gjendje të ofrojë Optimizimin ne motoret e kerkimit, statistika te ndryshme mbi vizitoret ne faqen tuaj dhe marketing ne rrjetet sociale facebook, twitter.Kurrë mos hezito të na kontaktosh për të marrë një ofertë nga ne.

Rreth nesh

Qëllimi ynë primar është Projektimi dhe Ndërtimi i faqeve të internetit.

Përvoja jonë në programim bazohet në gjuhët bashkëkohore të programimit: Html, Php, Css, Javascript, Ajax, Flash, MySQL
Stafi ynë ka përvojë të konsiderueshme në google advertising dhe Search Engine Optimisation në (CMS) open source si Joomla,
WORDPRESS , Drupal, etj.

Përse të zgjidhni Faqe Webi për biznesin tuaj?

Sepse ne kemi Çmimet all-inclusive
Ofrojmë për ju faqe webi me cilësi të lartë teknologjike si dhe perfeksionim të atyre ekzistuese.
Realizimi i faqeve të internetit për bizneset, faqe statike ose dinamike, grafike tërheqëse në bazë të aktivitetit tuaj, duke respektuar kriteret e përdorimit dhe të hapjes së faqeve.
Krijimi i faqeve të thjeshta, me pak faqe per te arritur në portal me përmasa të mëdha.
Pozicionim në motorrët e kërkimit (google, yahoo …) duke studiuar fjalët kyce më të përshtatshme e më të kërkuara.
Me respekt për nevojat tuaja ju ofrojmë :

Cilësi të lartë, Çmime të arsyeshme, Shpejtësi dhe Informim të menjëhershëm.