Zhvillimi dhe dizajnimi i faqeve te Internetit(Hostim +Domain+Seo+Marketing) Faqja e internetit pa asnjë dyshim është pasqyra e vërtetë e biznesit tuaj.Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj, na kontakto që të flasim për këtë. Nëse e ke një faqe, por, për çfarëdo arsyeje nuk je i kënaqur, na kontakto që të kujdesemi ne për faqen tuaj. Qëllimi ynë kryesor për ty si klient është krijimi i një web-faqeje profesionale, praktike dhe lehtësisht të përdorshme nga klientët tuaj aktual dhe ata potencial, si dhe paraqitja e qartë e mesazhit tuaj drejtuar vizitorëve.Faqe Interneti është nje kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve profesionale për web dizajnim dhe zhvillim të faqeve të internetit.Jemi më të mirët dhe më të lirët, nëse gjen më mirë dhe më lirë, ne ta bëjmë një faqe pa para. “Fillestare” 199 € “Biznes” 299 € “Profesionale” 399 € Shërbimet tona për faqe të internetit sipas standardeve më të larta dhe teknologjive me te fundit, ofrohen për korporata, biznese komerciale, organizata të mesme e të vogla, si dhe për individë të ndryshëm. Faqe Interneti është gjithashtu në gjendje të ofrojë Optimizimin ne motoret e kerkimit, statistika te ndryshme mbi vizitoret ne faqen tuaj dhe marketing ne rrjetet sociale facebook, twitter.Kurrë mos hezito të na kontaktosh për të marrë një ofertë nga ne.

Rreth Nesh

Studio Faqe Interneti ka ofruar zgjidhje serioze dhe te besueshme per organizatat e te gjitha madhesive dhe strategjive. Permes sherbimeve praktike Studio Faqe Interneti ka zhvilluar kompetenca te vecanta ne siguri, perdorueshmeri, produktivitet, per te siguruar  klientet  ne zgjedhjen e tyre. Pervec faqeve te internetit  te nje cilesie te larte, Studio Faqe Interneti punon mbi metodologjine e menaxhimit te projektit, ne menyre te specializuar, te shkallezuar, dhe te perseritshme per te siguruar qe faqja juaj e internetit eshte realizuar ne kohen dhe me buxhetin e duhur.

Team

Specialistet e Studio Faqe Interneti punojne me klientet per te percaktuar kerkesat e tyre, per te organizuar burimet, planin, dhe ndjekin nga afer progresin e faqes se internetit. Procesi i zhvillimit te produktit te Studio Faqe Interneti udhehiqet nga nje proces formal vleresimi, ku ne takohemi me klientet aktuale dhe kliente te mundshem per te kuptuar plotesisht funksionimin e biznesit te tyre,  nevojat, dhe sfidat qe hasin ne treg. Ky feedback perdoret per te siguruar qe produkti qe ne zhvillojme (faqja e internetit) ploteson nevojat e botes reale. Modeli i punes se Studio Faqe Interneti bazohet ne  marredheniet  afagjata strategjike te ortakerise me klientet e saj.