Zhvillimi dhe dizajnimi i faqeve te Internetit(Hostim +Domain+Seo+Marketing) Faqja e internetit pa asnjë dyshim është pasqyra e vërtetë e biznesit tuaj.Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj, na kontakto që të flasim për këtë. Nëse e ke një faqe, por, për çfarëdo arsyeje nuk je i kënaqur, na kontakto që të kujdesemi ne për faqen tuaj. Qëllimi ynë kryesor për ty si klient është krijimi i një web-faqeje profesionale, praktike dhe lehtësisht të përdorshme nga klientët tuaj aktual dhe ata potencial, si dhe paraqitja e qartë e mesazhit tuaj drejtuar vizitorëve.Faqe Interneti është nje kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve profesionale për web dizajnim dhe zhvillim të faqeve të internetit.Jemi më të mirët dhe më të lirët, nëse gjen më mirë dhe më lirë, ne ta bëjmë një faqe pa para. “Fillestare” 199 € “Biznes” 299 € “Profesionale” 399 € Shërbimet tona për faqe të internetit sipas standardeve më të larta dhe teknologjive me te fundit, ofrohen për korporata, biznese komerciale, organizata të mesme e të vogla, si dhe për individë të ndryshëm. Faqe Interneti është gjithashtu në gjendje të ofrojë Optimizimin ne motoret e kerkimit, statistika te ndryshme mbi vizitoret ne faqen tuaj dhe marketing ne rrjetet sociale facebook, twitter.Kurrë mos hezito të na kontaktosh për të marrë një ofertë nga ne.

Optimizimi SEO Page Rank

Historik i shkurtër rreth PageRank

 

PageRank është zhvilluar në Universitetin e Stanfordit nga Larry Page (pra emri Page Rank) dhe Sergey Brin në vitin 1996 si pjesë e një projekti kërkimor në lidhje me një lloj të ri të motorit të kërkimit. Sergey Brin e kishte idenë se informacioni në internet mund të renditet në një hierarki “sipas popullaritetit te linqeve” , një faqe është e renditur më e lartë nga popullariteti i linqeve që lidhen me atë faqe.

Emri “​​PageRank” është një markë e Google, dhe PageRank ka nje patentë (Nr  Patentes ne USA është 6285999). Megjithatë, patenta është caktuar për Universitetin e Stanfordit dhe jo për Google. Google ka të drejta ekskluzive të  licencës për patentën nga Stanford University. Universiteti ka marrë 1.800.000 shpërndarje të  Google në këmbim të përdorimit të patentës. Aksionet janë shitur në vitin 2005 për  336.000.000 $.

 

shqiptarja-faqe-interneti

Fig1

 Popullariteti i siteve

 

Çfarë është PageRank-u sipas Google?

Google e përkufizon PageRankun si vota. Me pak fjalë, ai i konsideron lidhjet nga sitet e tjera si vota. Përveç kësaj, ai konsideron se disa vota janë më të rëndësishme se disa  të tjera. PageRank sipas specialistëve të Google është sistemi i numërimit të votave dhe përcaktimi i  lidhjeve se  cila faqet janë më të rëndësishme në bazë të tyre. Këto rezultate përdoren më pas së bashku me shumë elemente të tjera për të përcaktuar sesi një faqe do të renditet në një kërkim.

Pra një faqe me PageRank më të lartë shfaqet më lartë në rezulatet në motorët e kërkimit nga një faqe që e ka PageRank më të ulët. Pra, artikujt dhe temat në faqet me PageRank më të lartë do te shafqen më sipër në Google se artikujt me PageRank më të ulët.

 

 

Në foto kemi motorët kryesorë të kerkimit

 

seo-faqe-webi-google

 

Fig 2

 Motorët kryesorë të kërkimit

 

Rezulatati i kërkmit me fjalën kyçe lajme në Google

lajm-shqip-faqe-interneti-pr

Fig 3

 Kërkimi sipas fjalës lajme

Më poshtë  kemi të renditur sitet kryesore në Shqipëri sipas vizitave dhe Pagerankun përkatës të tyre:

 

 

Facebook                                          PR 9

facebook.com

A social utility that connects people, to këp up with friends, upload photos, share links and … More2

Google                                              PR 9

google.com

Enables users to search the world’s information, including webpages, images, and videos. Offers… More3

YouTube                                           PR 9

youtube.com

YouTube is a way to get your videos to the people who matter to you. Upload, tag and share your… More

Yahoo!                                              PR 9

yahoo.com

A major internet portal and service provider offering search results, customizable content, cha… More