Zhvillimi dhe dizajnimi i faqeve te Internetit(Hostim +Domain+Seo+Marketing) Faqja e internetit pa asnjë dyshim është pasqyra e vërtetë e biznesit tuaj.Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj, na kontakto që të flasim për këtë. Nëse e ke një faqe, por, për çfarëdo arsyeje nuk je i kënaqur, na kontakto që të kujdesemi ne për faqen tuaj. Qëllimi ynë kryesor për ty si klient është krijimi i një web-faqeje profesionale, praktike dhe lehtësisht të përdorshme nga klientët tuaj aktual dhe ata potencial, si dhe paraqitja e qartë e mesazhit tuaj drejtuar vizitorëve.Faqe Interneti është nje kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve profesionale për web dizajnim dhe zhvillim të faqeve të internetit.Jemi më të mirët dhe më të lirët, nëse gjen më mirë dhe më lirë, ne ta bëjmë një faqe pa para. “Fillestare” 199 € “Biznes” 299 € “Profesionale” 399 € Shërbimet tona për faqe të internetit sipas standardeve më të larta dhe teknologjive me te fundit, ofrohen për korporata, biznese komerciale, organizata të mesme e të vogla, si dhe për individë të ndryshëm. Faqe Interneti është gjithashtu në gjendje të ofrojë Optimizimin ne motoret e kerkimit, statistika te ndryshme mbi vizitoret ne faqen tuaj dhe marketing ne rrjetet sociale facebook, twitter.Kurrë mos hezito të na kontaktosh për të marrë një ofertë nga ne.

Sherbime

Studio Faqe Interneti ofron nje game te gjere te sherbimeve te zhvillimit te web-it te cilat  i pershtaten nevojave dhe kerkesave individuale te secilit klient. Ne ofrojme zgjidhje te plota per problemet tuaja, dhe kujdesemi ne projekt nga fillimi deri ne fund per to, gjithashtu kemi nje game te gjere te mirembajtjes se kontratave ne dizpozicion. Studio Faqe Interneti ofron gjithashtu Optimizim ne Motoret e Kerkimit (SEO) dhe sherbimet e Marketing-ut ne Internet (E-Marketing) per website-n tuaj te perfunduar. Ne perzgjedhim teknologjite dhe mjetet e duhura qe mundesojne zgjedhjet me elastike dhe me te fuqishme per situaten. Ne frymezohemi nga me te miret e teknologjive te sotme dhe mund t’i aplikojme ne problemet tuaja.

 

Dizenjimi dhe zhvillimi i faqeve te internetit

web-design_in_Tirana

Studio Faqe Interneti krijon faqe interneti mjaft terheqese dhe aplikacione qe punojne realisht ne avantazhin tuaj. Kjo nuk eshte magji – eshte thjesht puna e skuadres se eksperteve tane te web designer.

Sistemi i menaxhimit te permbajtjes (CMS)

open_source-cms-Shqiperi-Albania

Studio Faqe Interneti eshte ekspert ne dizenjimin dhe ndertimin e aplikacioneve te pasura me informacion te cilat lidhin njerezit me te dhenat.

Programime & Sherbime profesionale

outsource_in_albania

Me aftesite profesionale te zhvillimit te aplikacioneve software dhe kuptimit te thelle te biznesit te klientit, te kombinuara me nje sistem garancie te cilesise se software-it, ne gjithnje permbushim kerkesat e klientit deri ne arritjen maksimale te cilesise dhe zhvillimit te produktit.

Online Marketing

About Orange Studio

Thelbi i sherbimeve te marketingut online perfshin optimizimin ne motoret e kerkimit, manaxhimin e sherbimeve pay per click, media e blerjeve online dhe planifikimit, media sociale e optimizimit dhe keshilla ne lidhje me internet – marketingun.