Zhvillimi dhe dizajnimi i faqeve te Internetit(Hostim +Domain+Seo+Marketing) Faqja e internetit pa asnjë dyshim është pasqyra e vërtetë e biznesit tuaj.Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj, na kontakto që të flasim për këtë. Nëse e ke një faqe, por, për çfarëdo arsyeje nuk je i kënaqur, na kontakto që të kujdesemi ne për faqen tuaj. Qëllimi ynë kryesor për ty si klient është krijimi i një web-faqeje profesionale, praktike dhe lehtësisht të përdorshme nga klientët tuaj aktual dhe ata potencial, si dhe paraqitja e qartë e mesazhit tuaj drejtuar vizitorëve.Faqe Interneti është nje kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve profesionale për web dizajnim dhe zhvillim të faqeve të internetit.Jemi më të mirët dhe më të lirët, nëse gjen më mirë dhe më lirë, ne ta bëjmë një faqe pa para. “Fillestare” 199 € “Biznes” 299 € “Profesionale” 399 € Shërbimet tona për faqe të internetit sipas standardeve më të larta dhe teknologjive me te fundit, ofrohen për korporata, biznese komerciale, organizata të mesme e të vogla, si dhe për individë të ndryshëm. Faqe Interneti është gjithashtu në gjendje të ofrojë Optimizimin ne motoret e kerkimit, statistika te ndryshme mbi vizitoret ne faqen tuaj dhe marketing ne rrjetet sociale facebook, twitter.Kurrë mos hezito të na kontaktosh për të marrë një ofertë nga ne.

Trajnime ne Web

Trajnim mbi CMS: JOOMLA, WORDPRESS, DRUPAL si dhe mbi Programim Webi
Kohëzgjatja e trajnimit: 1 muaj
 
Trajnim mbi CMS: JOOMLA, WORDPRESS, DRUPAL si dhe mbi Programim Webi ku perfshihen : HTML, JAVASCRIPT, PHP
 
Ky kurs ju njeh me mjetet dhe teknikat për ndërtimin e aplikimeve web në platformën php&mysql. Kjo është një platformë me kod burimi të hapur prandaj aplikacionet e ndërtuara në këtë platformë nuk kanë kosto për licenca të software. Kjo eshte dhe nje nga arsyet qe sitet e ndertuara ne PHP&Mysql kane  kosto të ulët për hostimin. Kursi fillon me mjetet e programimit ne klient,html dhe javascript dhe vazhdon më tej me PHP dhe MySQL. Kursi eshte i bazuar në shembuj konkretë dhe në fund të leksioneve ka ushtrime që do të shërbenin për përforcimin e njohurive të marra gjatë leksionit. Eshte ndertuar një faqe interneti  për të dhënë zgjidhjet e disa ushtrimeve si edhe për informacione shtesë ndihmëse si udhëzime për instalimin e platformës apo teknika dhe truke në ndërtimin e aplikimeve.
 
Kohëzgjatja e trajnimit: 1 muaj
Numri i seancave: 8-12
Shpeshtësia: 2-3 seanca/ javë
Kohëzgjatja e çdo seance: 1 orë
Vendndodhja: Tiranë
Gjuha e folur: Shqip
Gjuha e shkruar dhe e lexuar: Shqip & anglisht
Mjetet didaktike: Çdo pjesmarrës duhet të jetë i pajisur me laptop
Audienca e synuar e trajnimit: Nxenes te shkollave te mesme, studente dhe cdo individ qe deshiron te mesoje se si ndertohet nje faqe webi.
Dokumenti i lëshuar: Certifikatë trajnimi
Çmimi:  100-150 Euro