Zhvillimi dhe dizajnimi i faqeve te Internetit(Hostim +Domain+Seo+Marketing) Faqja e internetit pa asnjë dyshim është pasqyra e vërtetë e biznesit tuaj.Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj, na kontakto që të flasim për këtë. Nëse e ke një faqe, por, për çfarëdo arsyeje nuk je i kënaqur, na kontakto që të kujdesemi ne për faqen tuaj. Qëllimi ynë kryesor për ty si klient është krijimi i një web-faqeje profesionale, praktike dhe lehtësisht të përdorshme nga klientët tuaj aktual dhe ata potencial, si dhe paraqitja e qartë e mesazhit tuaj drejtuar vizitorëve.Faqe Interneti është nje kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve profesionale për web dizajnim dhe zhvillim të faqeve të internetit.Jemi më të mirët dhe më të lirët, nëse gjen më mirë dhe më lirë, ne ta bëjmë një faqe pa para. “Fillestare” 199 € “Biznes” 299 € “Profesionale” 399 € Shërbimet tona për faqe të internetit sipas standardeve më të larta dhe teknologjive me te fundit, ofrohen për korporata, biznese komerciale, organizata të mesme e të vogla, si dhe për individë të ndryshëm. Faqe Interneti është gjithashtu në gjendje të ofrojë Optimizimin ne motoret e kerkimit, statistika te ndryshme mbi vizitoret ne faqen tuaj dhe marketing ne rrjetet sociale facebook, twitter.Kurrë mos hezito të na kontaktosh për të marrë një ofertë nga ne.

Vlerat Tona

Kreativiteti eshte gjuha jone e nenes. Kur kjo shprehet me ane te teknologjise, rezultati eshte elegant dhe i shkelqyer. Anatomia e korporates ka veshet per te degjuar nevojat tuaja, mendjen per te zbatuar dhe shpirtin per te sjelle endrrat tuaja.

faqe-interneti-ne-tirane

SJELLIM

Produkte dhe Sherbime

Ne perzgjedhim teknologjite dhe mjetet e duhura qe mundesojne zgjedhjet me elastike dhe me te fuqishme per situaten. Ne frymezohemi nga me te miret e teknologjive te sotme dhe mund t’a aplikojme ne problemet tuaja.

ENDRRAT TUAJA

Klientet dhe punaNe besojme ne nje marredhenie biznesi afatgjate dhe rritjen e klientit; kjo eshte arsyeja perse mbeshtetja pas-shitjes eshte nje faktor kyc ne trajtimin tone te biznesit. Nje klient i Studio Faqe Interneti eshte gjithmone nje klient i Studio Faqe Interneti.

faqe-webi-programime